Over mij

Over Yvonne

Ik ben Yvonne, gecertificeerd pilatesinstructeur,¬†¬†gecertificeerd bij Smartbody Amsterdam (Amsterdam’s eerste volledig uitgeruste, full service Pilates studio en Academy).
Ik ben getrouwd, heb een zoontje en woon in Landgraaf, Zuid Limburg. Voor het eerst kwam ik in contact met Pilates toen ik in een diepe burn-out zat. Ik deed aan krachttraining en duursport, werkte meer dan 40 uur per week, alles op de automatische piloot. Toen het op dat moment ook nog heel slecht ging met mijn ouders werd het me allemaal even teveel. Mijn fibromyalgie werd ontdekt en ik zat diep in de put, lichamelijk en daarnaast ook geestelijk.

Een vriendin tipte me om Pilates te gaan doen. Dit heb ik eerst een tijdje online gedaan, maar ik wilde meer. Ik ben gaan zoeken en zoeken maar vond geen enkele pilatesstudio in de Parkstad (Zuid-Limburg) die volgens de Joseph Pilates methode les geeft.
Toen besloot ik om de opleiding tot pilatesinstructrice te gaan volgen bij een heel mooi opleidingsinstituut in Amsterdam., omdat ik zelf een studio wilde opzetten waar wel volgens de methode van Joseph les gegeven zou worden. Wat is dat een goede beslissing geweest! Ik ben geslaagd en mocht me dus officieel pilatesinstructrice noemen. Ik bloeide weer helemaal op, voelde me goed, mijn lichaam is door de pilates klachtvrij en ook mijn mind is weer zoals deze moet zijn. Nu wil ik anderen leren de balans in hun lichaam terug te vinden. Hun lijf mooi en krachtig te maken met mijn pilateslessen.

Interesse in een pilates les?
Neem dan contact op!